ATV

Јасна порука

Отац Предраг Поповић тврди да је ово прво што ђаво уради када уђе у човјека

 • Извор: АТВ
 • 05.10.2023. 08:37

Реченице Оца Предрага Поповић заслужују велико поштовање међу вјерницима, а његових критика се сви плаше.

Наиме, он је раније објашњавао како да се ми, као вјерујући људи, одбранимо од оних који нам не мисле добро или нам чак чине зло и како од њих да се заштитимо.

- Треба се молити за људе који нам желе зло и који нам не желе добро. То је једина истина, јер то што ћемо ми да запалимо свијећу, можемо да их запалимо хиљаду дневно, тај ће радити оно што је наумио да ради. Можда је он одговор на наше молитве. Баш тај човјек који је кренуо тако да нас провоцира, можда нам је послат од стране Бога да одговори на наше молитве, да нас подигне на већи ниво, да ми научимо да ми нисмо такви - поручио је отац Предраг Поповић.

Бањалучанка Сандра (26) побиједила опаку болест

Бањалучанка Сандра (26) побиједила опаку болест

Сада је открио шта се дешава када се човек одвоји од своје суштине, коју је поменуо на почетку, и колико је важно да та иста особа буде са својим најмилијима и својом породицом како би напредовала у будућности, а не утоне у летаргију и тупост сопственог живота.

"Kада човјек изађе из заједнице, када човјек изађе из породице, врло је лако њиме изманипулисати. Прво што 'демон' уради када уђе у човјека је да га одвоји од његове породице. И човјек почиње да воли бити сам у мислима“, између осталог, рекао је у свом недавном саопштењу прота Предраг Поповић и поново упозорио да не говоримо и не мислимо да нам нико у животу не треба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Бизнис клуб (Р)

  ‘Бизнис клуб’ приближава економију и пружа релевантне актуелности из области економије и привреде, прати економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражује њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:55 Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина