Јасна порука

Отац Предраг Поповић тврди да је ово прво што ђаво уради када уђе у човјека

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2023. 08:37

Реченице Оца Предрага Поповић заслужују велико поштовање међу вјерницима, а његових критика се сви плаше.

Наиме, он је раније објашњавао како да се ми, као вјерујући људи, одбранимо од оних који нам не мисле добро или нам чак чине зло и како од њих да се заштитимо.

- Треба се молити за људе који нам желе зло и који нам не желе добро. То је једина истина, јер то што ћемо ми да запалимо свијећу, можемо да их запалимо хиљаду дневно, тај ће радити оно што је наумио да ради. Можда је он одговор на наше молитве. Баш тај човјек који је кренуо тако да нас провоцира, можда нам је послат од стране Бога да одговори на наше молитве, да нас подигне на већи ниво, да ми научимо да ми нисмо такви - поручио је отац Предраг Поповић.

Бањалучанка Сандра (26) побиједила опаку болест

Бањалучанка Сандра (26) побиједила опаку болест

Сада је открио шта се дешава када се човек одвоји од своје суштине, коју је поменуо на почетку, и колико је важно да та иста особа буде са својим најмилијима и својом породицом како би напредовала у будућности, а не утоне у летаргију и тупост сопственог живота.

"Kада човјек изађе из заједнице, када човјек изађе из породице, врло је лако њиме изманипулисати. Прво што 'демон' уради када уђе у човјека је да га одвоји од његове породице. И човјек почиње да воли бити сам у мислима“, између осталог, рекао је у свом недавном саопштењу прота Предраг Поповић и поново упозорио да не говоримо и не мислимо да нам нико у животу не треба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)