Екрем Самарџић

Пао са висине од шест метара - Бањалучанину хитно потребна помоћ добрих људи!

  • Извор: БЛ портал
  • 26.12.2023. 17:10

Након несреће приликом радова на грађевини и пада са висине од шест метара, Бањалучанину Екрему Самарџићу је неопходна помоћ за лијечење тешких повреда које је том приликом задобио.

Екремова супруга Селма је објаснила тешко стање у којем се њен супруг тренутно налази.

– Повријеђен је јако. Лобања му пукла на два мјеста, потрес мозга јак и даље има крви на мозгу. Надкољеница му је оперисана и сад има шипку у нози, а прије двије године оперисао је карцином гласних жица, па је потпуно остао без гласа. Молим вас све добре људе да нам помогну – поручила је она.

Судар на транзиту, створене велике гужве у саобраћају

Судар на транзиту, створене велике гужве у саобраћају

Да несрећа буде већа, и Селма је у лошем здравственом стању, јер је раније доживјела мождани удар, након чега јој је остала одузета десна рука.

Сви који су у могућности, породици Самарџић могу помоћи путем уплата на текући рачун број 5620998160398646, Екрем Самарџић, НЛБ банка Бања Лука.

Поред помоћи при лијечењу супруга, Селма је истакла да им је потребна и храна, а добре људе је замолила и за тај вид помоћи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм