Кажњава све који не мисле као он

Петровић прераспоредио сина погинулог борца и добитника плакете за храброст на мјесто курира!

  • Извор: АТВ
  • 15.12.2023. 15:46

Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине одлучио је да све оне који не мисле као он казни на начин који законски јесте, али људски и морално никако није прихватљив.

Наиме, Петровић је сина погинулог борца Ненада Јовановића и једног од најспособнијих људи у Цивилној заштити, човјека који је добио златну значку Бијељине и плакету за храброст РУЦЗ прераспоредио на мјесто курира.

Зашто? 

То зна Љубиша Петровић човјек који “ратује” са свима, а сада силу показује и на онима који су од њега већи људи у сваком погледу, али нажалост ниже рангирани. Ненад је поред тога што има пуну подршку својих колега али и суграђана момак који је ризиковао властити живот помажућу унесрећенима у Турској након разорног земљотреса, а увијек је током свог рада промовисао и Град.

-Правда за брата Ненад Јовановића. Молио бих све истомишљенике да подјеле објаву јер ништа написано није из политичких побуда… Зашто градоначелниче? Зашто човјека који је био присутан нон стоп у сузбијању вируса Короне? Зашто најспособнијег човјека из Цивилне заштите пребацити да буде курир? Зашто човјека који има плакету за храброст од РУЦЗ? Зашто човјека који је добио златну значку Бијељине? Зашто градоначелниче човјека који има највише сертификата из области спасавања и прве помоћи у нашем граду? Зашто градоначелниче човјека који је учествовао у свим акцијама вађења утопљеника миграната и наших људи на подручју наше општине? Зашто Градоначелниче човјека који је са својом екипом добио златну медаљу Кнез Иво од Семберије? Зашто човјека који је боравио у Турској за вријеме земљотреса и ризиковао свој живот да би спасавао друге. Зашто градоначелниче дјете ПОГИНУЛОГ БОРЦА?!!!! Јесмо ли се то почели дијелити поново на избјеглице и семберце или је по страни нешто друго? Срамна је одлука ваша, ја сам за то да се човјек казни ако има какав прекршај на раду 10%,20%,30% дисциплински поступак против истог, овакав начин није уопште витешки, али шта ја ту вама причам, кад сте ви витештво видјели само на сликама, а ми смо га осјетили на кожи кроз цијели живот.Како радили тако нам Бог помогао и вама и нама, написао је у објави Ненадов колега Мирослав Вујановић.


Подршка али и огорчење грађана Бијељине који су добро упознати са Ненадовим радом ова одлука посебно је погодила те су своје незадовољство изразили и јавно на друштвеним мрежама.

"Правда за брата", "Неко ми се добро осилио да мисли да може шта пожели", "Страшно да страшније не може бити, Ненад је човјек за сваку похвалу", "Мислити својом главом је опасност за данашњу политику, промијенила сам мишљење о градоначелнику", "Дечко је изгубио компас, кажњава све које не мисле као он", само су неки од коментара.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.