ПУ Бањалука

Појачано присуство полицијских службеника током матурских прослава

  • 26.04.2024. 13:35

Током матурских прослава у Бањалуци биће појачано присуство полицијских службеника на мјестима окупљања и кретања матураната, изјавио је начелник Сектора полиције бањалучке Полицијске управе Момчило Марић.

Марић је данас са предсједником Актива директора средњих школа бањалучке регије Љубаном Бајићем разговарао о организовању матура и мјерама безбједности, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Из Полиције апелују на матуранте да матуру прославе достојанствено и безбједно, без нарушавања јавног реда и мира.

Марић је указао да је матуранте неопходно подсјетити на посљедице које могу настати усљед конзумирања алкохола, посебно приликом управљања возилом под дејством алкохола.

Бајић је истакао да је циљ да матурске прославе протекну безбједно, те додао да ће о закључцима данашњег састанка упознати све директоре средњих школа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм