Teslić

Postavljene klupe za osobe sa invaliditetom

  • 08.02.2020. 19:44

Na osam lokacija u Tesliću postavljene su klupe za osobe sa invaliditetom. Onu u samom centru grada prvi je isprobao Sanel Delić. Kaže, klupa je vrlo praktična za ljude u invalidskim kolicima i biće od koristi.

"Fantasticno. Ovo je trebalo za nas sve nepokretne, ovo je prava stvar. Konačno nešto lijepo u Tesliću našem", rekao je Sanel Delić. 

Na najfrekventnijim lokacijama u Tesliću klupe su postavljali Mladi socijaldemokrati. Kažu, u ovom projektu snage su udružili sa donatorom Davorom Petrovićem, Teslićaninom koji živi i radi u inostranstvu.
 
"Cilj ove akcije je da smo svi jedinstveni, da smo svi jednaki i isti. Ne želimo da imamo razlike u bilo čemu. Tako i osobe sa invaliditetom, želimo da im pokažemo da mislim na njih", istakao je Predrag Dević, predsjednik MSD OO Teslić.

"Nije stvar u količinama novca, da se tamo ulaže toliko, a ovdje ovoliko, stvar je samo da se pokaže volja da se nešto uradi. Svaki mali korak koji se uradi, može da dovede nekog drugog da uradi još jedan korak. Svi zajedno možemo nešto od ovog grada lijepo da se uradi, ne može pojedinac, vecć svi zajedno", naglasio je Davor Petrović, humanitarac. 

A, zajedno će, najavljuju, realizovati i druge projekte u Tesliću. Kažu, ovo je tek p

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?