Operativno zbrinut

Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora stabilno

  • 17.11.2018. 14:39

Savo Vasić (24) i Zvjezdan Bajić (32), koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, stabilnog su zdravstvenog stanja.

Dežurni ljekar u Klinici za ortopediju i traumatologiju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske Milorad Maran kaže da je pacijent čiji su inicijali Z.B. u saobraćajnoj nesreći zadobio prelom čašice desnog koljena, da je operativno zbrinut i da mu je zdravstveno stanje stabilno.

Maran je naveo da je pacijent čiji su inicijali S.V. po prijemu zbrinut i da je na sopstveni zahtjev otpušten na kućno liječenje.  

Dario Petrović (40) i Ljubiša Ninković (48) iz Prnjavora poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor-Derventa u mjestu Lužani, dok su povrede zadobili Savo Vasić (24) i Zvjezdan Bajić (32).

Petrović je upravljao automobilom "pežo 206", Ninković je bio saputnik u istom vozilu, a Vasić suvozač i Bajić vozač automobila "pasat".

Uviđaj je obavila dežurni okružni javni tužilac iz Banjaluke Dijana Kukobat zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Ona je naložila preduzimanje svih potrebnih istražnih mjera i radnji, te vještačenja da bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм