За наставак лијечења

Позивом на број 17070 дарујете 1 КМ за лијечење Лазара Јаковљевића

  • Извор: АТВ
  • 27.10.2023. 17:51

Позивом на број 17070 дарујте 1 KМ за малог Лазара Јаковљевића из Брода, који болује од тешке болести и мора наставити лијечење.

Из Хуманитарног удружења "Мали анђео" позвали су све људе добре воље да помогну малом Лазару.

– Недавно смо посјетили малог борца, Лазара Јаковљевића, рођеног 20. маја 2023. године који је оболио од менингококне сепсе, а да би се болест зауставила доктори су бебици ампутирали прсте ногу и руку. Медицинску терминологију не знамо, али оно шта знамо је то, да на обје ручице и ногице постоји по прстић наде, који је остао и вјерујемо да ће се пресађивањем или хируршким захватом његове рукице и ногице вратити у нормално стање – наводе у удружењу.

– Потребно је још доста прегледа, евентуалних оперативних захвата, а овом акцијом желимо да подржимо малог Лазара у његовој животној борби. Почетком идућег мјесеца смо планирали да активирамо наш хуманитарни број, али с обзиром да се ради о малој беби доносимо одлуку да број 17070 активирамо од 27. октобра 2023. године, а сви они који желе да помогну, могу то да ураде и на број жиро рачуна: 1613000036434904 на име Дарио Јаковљевић – наведнео је у објаву удружења.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)