Grad pun turista

Pred Trebinjem nikad življa sezona

  • Извор: АТВ
  • 09.06.2022. 18:47

Ljeto nije ni počelo, a već sada je jasno da je pred Trebinjem nikad življa sezona. Grad je pun turista, a najave manifestacija i koncerata samo pljušte. Već se obaraju rekordi, predsezona nikad bolja.

"Maj mjesec je premašio rekord iz 2019. kako kažu po jutru se dan poznaje to je početak sezone i nadamo se da će do kraja da bude veliki broj turista na području Trebinja", rekao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Prve velike gužve očekuju se narednog vikenda. Stižu gosti na dvotočkašima, turistički radnici oduševljeni.

"Ovo će biti vikend skoro skroz popunjen, preko 90% smještaja je popunjeno. Motorijada tradicionalno jeste  manifestacija koja u grad dovede veliki broj ne samo bajkera nego i posjetilaca iz regiona. Čekaju nas čitavo ljeto brojni sadržaji", rekao je Žarko Vico iz TO Trebinje.

Od Silvane do Nirvane, takvo će biti muzičko ljeto. Kulturno takođe bogato. Nema ustanove da nije pripremila po nekoliko dešavanja. Uživaće Trebinjci, ali i gosti, uvjeravaju čelnici.

"Zaista će biti inpozantan sadržaj kulturnih dešavanja. Trebinjsko kulturno ljeto svake godine podiže ljestvicu kvaliteta i tako će biti i u narednim godinama", rekao je Dražen Bošković, zamjenik gradonačelnika Trebinja.

Bogatija je i turistička ponuda, ove godine najveći akcenat je stavljen na avanturizam. Na jugu Srpske još su na korak do ostvarenja konačnog cilja, a to je da sezona traje tokom cijele godine.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.