Хуманитарни концерт

Прикупљено 20.000 КМ за лијечење Миливоја Перишића, крајишког Паваротија

  • Извор: АТВ
  • 05.01.2024. 17:46

Хуманитарним концертом у Бањалуци скупљено је 20.000 КМ за помоћ у лијечењу Миливоју Перишићу, познатом пјевачу крајишке групе Јандрино јато.

Перишић болује од Паркинсонове болести, и сада му је више него икада потребна подршка свих љубитеља крајишке пјесме, али и свих људи племените душе.

„Хвала свима који су својом присутношћу увеличали хуманитарни концерт за нашег Миливоја Перишића. Велика подршка коју сте пружили нашем 'крајишком Паваротију' је нешто што никада нећемо заборавити“, навео је Владо Ђајић, предсједник ГрО СНСД-а Бањалука који је организовао хуманитарни концерт.

Ђајић је данас Перишићу уручио прикупљених 20.000 КМ као симбол заједничке подршке.

Перишић је истакао да му много значи ова подршка.

„Па значи ми то много, јер без новаца не можеш ићи нигдје, тражити не можеш ништа, одлучио сам се на ово једноставно да сутра размислим, да се обратим докторима. Срце ми је било веће него што кажу у бика, тад сам видио ко ми је пријатељ ко непријатељ. Рекао сам и понављам на муци се јунаци познају“, рекао је Перишић.

Посебна захвалност иде свим пјевачима и посјетиоцима који су дошли на концерт. Како је рекао Ђајић, подршка је значила много, окупивши преко 2.000 људи у част једног од највећих пјевача крајишке пјесме, Миливоја Перишића.

"Желим да се захвалим свим пјевачима којих је било као никада, желим да се захвалим свим посјетиоцима који су дошли то вече, а било је преко 2.000 људи који су дошли на концерт у част нашег Миливоја Перишића једног од највећих пјевача крајишке пјесме и човјека који је започео повратак крајишке пјесме на наше просторе. Било је величанствено!", рекао је Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.