Večeras na ATV-u

Profesionalni kuvari u novoj sezoni "Luk ili med"

  • 04.04.2019. 09:54

Ponovo miriše iz ATV-ove kuhinje! Od večeras, svakog četvrtka i petka gledaoci Alternativne televizije će i ovog proljeća uživati u inspirativnoj i zabavnoj kulinarskoj emisiji "Luk ili med", a ovoga puta uz šarmantni voditeljski par Draganu Božić i Predraga Tošića koji je u prethodnim sezonama bio jedan od članova žirija. 

U ovoj, sedmoj sezoni svoja kulinarska umijeća gledaocima Alternativne televizije predstaviće profesionalni kuvari dvanaest restorana iz cijele Republike Srpske i BiH.

Prvi set epizoda je revijalnog karaktera -šefovi i njihovi asistenti kuvaju u paru svoja najbolja jela po vlastitom izboru, a zatim ih serviraju i uživaju u njeima, te međusobno biraju najbolja.

„U prethodnih šest sezona sam se odlično zabavio i naučio ponešto od svakog takmičara, ali me ova sedma sezona posebno raduje, budući da su u igri moje kolege- profesionalni kuvari. Odlična zabava i nova jela su u zraku“, otkrio je Predrag Tošić, koji je i profesor Ugostiteljske škole u Banjaluci i kojeg njegovi učenici jako vole.
Svaka epizoda će početi šaljivim performansom voditeljskog para u kojem se krije i zadatak za tri kulinarska para. Ovo je samo jedan od niza noviteta po kojima će se ova, sedma sezona razlikovati od prethodnih. 

Sedmo izdanje kulinarskog serijala "Luk ili med" u programu je Alternativne televizije četvrtkom od 21 čas i petkom od 21:10, odmah poslije serije "Ženski raj.

Nakon prve epizode kulinarske emisije „Luk ili med“ ne mijenjajte kanal, budući da slijedi dvadesetominutna priča o predstojećim kulturno-turističkim manifestacijama u Banjaluci. Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prezentovao je u Banskom dvoru projekat „Proljeće u Banjaluci“, a u emisiji „20 minuta“ su, pak, najvažniji detalji te prezentacije dešavanja u gradu do početka juna, a koja će obradovati pomalo uspavane Banjalučane i obogatiti turističku ponodu.

„20 minuta“ u 22 časa na ATV-u!

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.