Egzotični Egipat i sve njegove tajne na dohvat ruke

Sa "Kontikijem"  uskoro iz Banjaluke direktno u Hurgadu

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2022. 19:30

Turistička agencija "Kontiki" na put otkivanja misterije zemlje piramida povela je dvadesetak novinara iz Republike Srpske i BiH. Ova turistička tura organizovana je u svrhu promocije ovogodišnjeg direktnog leta iz Banjaluke, za najatraktivnije ljetovalište u Egiptu– Hurgadu. Tamo od danas borave i novinarske ekipe. 

Tamo je i novinarska ekipa ATV-a koja će svakodnevno izvještavati sa lokacija koje su najprimamljivije turistima.

Naša vrijedna ekipa u narednim danima u udarnom terminu „Centra dana“ donosiće priče iz ove Afričke države. Sa sagovornicima i stručnim vodičima agencije "Kontiki" otkrivaće tajne drevnih civilazija. Naša Ekipa zaviriće u odaje faraona, govoriće o  afričkim pleminama i brojnim drugim zanimljivostima.

Sa vrelog pijeska i najpopularnijih plaža na obalama Crvenog mora, svakodnevno ćemo i na našem portalu "atvbl.rs" objavljivati impresije naših novinara. 

Turistička agencija "Kontiki" priprema pravu poslasticu za putoholičare i za one kojima je potreban kvaitetan odmor.

Egipatska obala i jedno od najljepših i najtoplijih mora idelna su destinacija za one koji vole avanture, poslije kojih mogu da odahnu u pravoj oazi mira.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Mediji koje je "Kontiki travel" poveo u jednu od najuzbudljivijih turističkih tura jutros su iz Beograda poletjeli za Hurgadu. Za tri i po sata, već su stigli na odredište. 

Hurgada je grad na obali Crvenog mora. To je mjesto gdje turistička sezona nikada ne prestaje.

U zimskim mjesecima temperature vazduha kreću se od 22 do 26 stepeni, dok je temperatura mora oko 20 stepeni. Duž obale smješteni su brojni hoteli, koji nude vrhunsku uslugu i smještaj na samoj obali mora.

Novinarske ekipe u prvim danima boravka u Hurgadi, biće smještene  u hotelu Continental resort. Ovaj hotel nalazi sena pješčanoj plaži sa privatnom marinom i predstavlja mjesto za savršen odmor.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Nalazi se u novom dijelu Hurgade na početku pješačke zone Memša, od aerodroma je udaljen 8 kilometara, a od starog dijela Hurgade – Sakale udaljen je 7 kilometara.

Continental resort svojim gostima nudi brojne mogućnosti za razono uživanje. Pored šest restorana i barova, gosti mogu da uživaju u SPA centru, sportovima na vodi, u spoljašnjim bazenima za odrasle i djecu, i brojnim drugim sadržajima.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Hrana u hotelu je raznovrsna, od tradicionalnih jela, do internacionalne kuhinje, i brojnih začina koji egipatska jela čine jedinstvenim.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Za sve one koji se odluče da ove godine ljetuju u Hurgadi, odabirom hotela Continental resort sigurno neće pogriješiti.

Ovaj hotel ocijenjen je sa 5 zvjezdica i na listi je onih koji su u ponudi u Agenciji “Kontiki”.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Narednih nekoliko dana novinarske ekipe upoznaće kulturu i običaje Egipćana.

Ono što je sigurno, a što već obećava i naša novinarska ekipa, na egzotičnu ljepotu Egipta, malo ko će moći da ostane imun. 

Тагови: