U čast pokojnog Nemanje Jevđenića

SAJ maršom odao počast stradalom kolegi

  • Извор: АТВ
  • 11.05.2022. 15:23

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) MUP-a Republike Srpske organizovali su marš od deset kilometara u čast pokojnog kolege Nemanje Jevđenića, koji je prije tačno godinu dana poginuo u saobraćajnoj nesreći.

"Godinu dana od pogibije kolege i druga Nemanje Jevđenića, njegove kolege, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice organizovali su marš od deset kilometara pod sloganom "Nadamo se da će ti na nekoj novoj smotri čizme biti čiste baš kao i tvoj obraz", navodi se na Fejsbuk stranici MUP-a Srpske.

"Članstvo, čast i žrtvovanja, zalaganje u elitnoj jedinici (ili brigadi) ne prestaje sa životom", dodaje se u objavi.

Podsjećamo, Jevđenić je poginuo u Gornjoj Jošavki kod Čelinca kada je sa automobilom "Golfom 5" sletio s puta. Inače, on je kao najbolji u klasi 2016. godine završio obuku za pripadnika SAJ, sa prosječnom ocjenom 4,82, zbog čega je i pohvaljen od strane ministra unutrašnjih poslova Srpske.


  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм