Lider Socijalističke partije Srpske

Selak nakon napada na srpsku djecu u Sarajevu: Zbog čega mrzite djecu?

  • Извор: АТВ
  • 14.01.2023. 21:03

Nakon današnjeg incidenta u Sarajevu i napada na srpsku djecu i njihove roditelje, lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak, osudio je ovaj huliganski čin i izrazio žaljenje što Sarajevo još uvijek živi u prošlim vremenima, zadojeno mržnjom.

“Na današnji veliki pravoslavni praznik Srbi ponovo trpe torturu. U Sarajevu je nožem uboden Srbin, a mladim fudbalerima vršnjaci su skandirali: “Ubij Srbina”! Ovakvi napadi na srpsku djecu, uzorne sportiste, su neshvatljivi u dvadeset prvom vijeku svim civilizovanim ljudima. Pitamo se svi, zbog čega mrzite djecu?” Izjavio je Selak.

“Nakon ranjavanja srpskih mladića na Kosovu i Metohiji, ovo je još jedan u nizu srbomrzilačkih incidenata koji moraju bez odlaganja biti rasvijetljeni, a počinioci najstrože kažnjeni! Ovaj događaj je samo još jedan dokaz da su Srbi sigurni i slobodni samo i kada su svoji na svome”, jasno poručuje lider SPS-a.

Predsjednik SPS-a pozvao je nadležne institucije da pod hitno reaguju kako bi istražili i rasvijetlili ovaj događaj iz Sarajeva, koji je uznemirio regionalnu javnost.

Тагови: