АМС

Слаб снијег у вишим предјелима

  • Извор: СРНА
  • 15.01.2024. 07:43

Саобраћај се јутрос на већини путних праваца у Републици Српској и Федерацији БиХ одвија несметано, док у вишим планинским предјелима пада слаб снијег, па се возачима савјетује опрез, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

На дионицама Босански Петровац-Дрвар преко Оштреља, Гламоч-Млиниште и Јабланица-Посушје на Блидињу има изражене поледице или угаженог снијега на коловозу.

Магла смањује видљивост на путним правцима Добој-Тузла-Калесија, Добој-Жепче и Живинице-Рибница-Завидовићи.

Из АМС-а упозоравају возаче да је поред одрона повећана опасност и од леденица.

На магистралном путу Рача-Бијељина у рејону Балатуна, због радова, саобраћај се одвија успорено, једном траком. На истом путном правцу, због оштећења коловоза и повећане фреквенције теретних возила, неопходна је опрезна вожња. У току су радови на путном правцу Градишка-Нова Топола-Клашнице.

Саобраћај је због одрона потпуно обустављен на регионалном путу дионица Водице-Горњи Подградци.

Због радова и минирања на каменолому "Грапска-Костајница" у Костајници код Добоја долази до повремене обуставе саобраћаја на дионици регионалног пута Добој-Модрича.

Измјене у саобраћају због клизишта су на магистралном путу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, као и регионалном путу Стари Угљевик-Главичице.

У ФБиХ у току су радови на магистралним путевима Чевљановићи-Нишићи и Кључ-Сански Мост, а на мјестима радова саобраћа се наизмјенично, једном траком.

На магистралном путу Ливно-Шуица чести су изласци дивљих коња на пут.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.