Željka Cvijanović

Sljedeće godine izgradnja puta Foča - Šćepan polje

  • 11.05.2021. 14:47

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović najavila je danas da bi sljedeće godine trebalo da počne izgradnja puta Foča - Šćepan polje, što će doprinijeti boljem infrastrukturnom povezivanju Republike Srpske i Crne Gore.

Cvijanovićeva je istakla da je riječ o velikom projektu i poduhvatu koji će mnogo značiti za ove dvije zemlje, za građane i privredu.

Kada je riječ o revitalizaciji puteva u Republici Srpskoj, Cvijanovićeva je navela da postoji transportna strategija koja podrazumijeva revitalizaciju i izgradnju ili prekategorizaciju određenih puteva u Srpskoj da bi mogla biti uspostavljena adekvatna putna infrastruktura širom Republike.

"Prolazim svim putevima u Republici Srpskoj i znam u kakvom su stanju", rekla je Cvijanovićeva, odgovarajući na pitanje novinara da li je upoznata o kvalitetu puta od Foče do Trebinja.

Cvijanovićeva je najavila da će putevi u istočnom i južnom dijelu Republike Srpske biti revitalizovani ili će biti izgrađene dionice koje trebaju da se grade.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм