Vozači, oprez!

Snijeg usporio saobraćaj, obustave zbog izlivanja vode na kolovozu

  • Извор: АТВ
  • 12.12.2022. 07:46

Usporeno zbog snijega jutros se vozi na većini putnih pravaca u Republici Srpskoj i FBiH, a obustave su i dalje na dionicama na kojima je došlo do izlivanja vode na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Saobraćaj je zbog izlivanja vode na kolovoz obustavljen na dionici magistralnog puta Kostajnica-Kozarska Dubica na izlazu iz Kostajnice (Ulica Ranka Šipke) kao i na magistralnom putu Kostajnica-Novi Grad u mjestu Dobrljin, a vozila su preusmjerena na alternativne putne pravce.

Obustava je i na dionici regionalnog puta Stari Majdan-Lamovita u zoni rudnika Omarska, a alternativni pravac za putnička vozila je Gradina škola-Gradina crkva-Srednja Marićka crkva-Omarska.

Zbog izlianja vode na kolovoz na dionici magistralnog puta Kozarska Dubica-Kostajnica u mjestu Špilja saobraćaj se odvija otežano, a obustavljen je na lokalnom putu Blagaj Japra-Vitasovci-Radomirovac.

Zbog oštećenja mostova preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i preko rijeke Jablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

Тагови: