Novoizabrana predsjednica

Šolaja: Aktiv žena daće dobrinos još boljem rezultatu SNSD-a

  • Извор: СРНА
  • 02.07.2023. 15:19

Novoizabrana predsjednica Aktiva žena socijaldemokrata Dušica Šolaja istakla je da SNSD posebno njeguje ovaj aktiv unutar svoje organizacije kao jedan od najstabilnijih dijelova partije.

"Žene su tradicionalno naša velika podrška i želimo da to tako ostane i u budućnosti. Očekuje nas ozbiljan rad na terenu, posjeta svim opštinskim i gradskim odborima, da doprinos Aktiva žena ukupnom rezultatu SNSD-a bude veći", rekla je Šolaja na konferenciji za novinare nakon što je dobila podršku da predsjedava ovim tijelom na izbornoj konferenciji u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Bivša predsjednica Aktiva žena socijaldemokrata Nada Tešanović istakla je da je nakon 18 godina došlo vrijeme da preda dužnost i da je u tom periodu urađeno mnogo kada je riječ o inicijativama Aktiva koje su zaživjele u praksi, te je posebno ponosna na one koje su poboljšale materijalno-pravni položaj žena, djece i socijalno ugroženih kategorija društva.

Cvijanović: Žene jedan od stubova SNSD-a

Cvijanović: Žene jedan od stubova SNSD-a

"Želim da zahvalim svim ženama koje su bile prisutne na konferenciji, da čestitam nasljednici i novom rukovodstvu sa željom da nastave da rade. Cilj nam je da ojačamo organizaciju, da nas bude što više", rekla je Tešanović.

Na Izbornoj konfereciji izabrani su i članovi Glavnog odbora Aktiva žena, te usvojena Programska platforma i plan za naredni mandatni period.

Izbornoj konferenciji prisustvovali su potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Parlamentarnoj skupštini BiH, te predstavnici lokalnih odbora SNSD-a iz Republike Srpske i Federacije BiH.

Dušica Šolaja izabrana za predsjednika Aktiva žena

Dušica Šolaja izabrana za predsjednika Aktiva žena

Prisutne su bile i predstavnice koalicionih partnera SNSD-a, predstavnici SP, Ujedinjene Srpske, SPS, DNS-a te predstavnici nevladinih organizacija.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина