Han Pijesak

Stigla struja na izvorište vode

  • 12.01.2019. 17:13

Vodosnabdijevanje opštine Han Pijesak, koje je usljed obilnih snježnih padavina ostalo bez električne energije i vode, danas će biti riješeno nakon što je na izvorište vode stigla struja, saopšteno je iz Republičke uprave Civilne zaštite.

Nekategorisani i seoski putevi na području Han Pijeska čiste se prema prioritetima, ali su pojačane aktivnosti resursa za održavanje puteva u zimskim uslovima. 

U ostatku Republike Srpske, pogotovo centralnim i istočnim planinskim predjelima, snijeg otežava saobraćaj i isporuku električne energije. 

Svi magistralni putni pravci su prohodni, a putarske službe su u pojačanom režimu rada, navodi se u saopštenju Republičke uprave Civilne zaštite. 

Iz Uprave su naveli da motre situaciju, te da su odmah poslije proglašenja vanredne situacije u Han Pijesku dva tima Gorske službe spašavanja do daljeg u pripravnosti spremni da reaguju u bilo kom kraju Srpske. 

Republička uprava ističe da je u kontaktu i sa Helikopterskim servisom Republike Srpske koji je u pripravnosti.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.