Временска прогноза

Стиже промјена времена: Киша, грмљавина и снијег!

  • Извор: СРНА
  • 17.03.2024. 13:55

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће у првом дијелу дана бити топло и облачно, док ће од средине дана наоблачење са сјеверозапада донијети кишу, пљускове и грмљавину, а на планинама сусњежицу и снијег.

Минимална температура ваздуха износиће од два до осам, у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова, а максимална од 14 на истоку до 20 на југу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб, промјењив вјетар.

У Републици српској и ФБиХ данас је умјерено до претежно облачно вријеме, са кишом у већини крајева, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Мостар 20 степени, Требиње 19, Бањалука, Требиње, Приједор, Нови Град, Србац, Бихаћ и Неум 18, Билећа и Зеница 17, Зворник, Добој, Бијељина и Шипово 16, Мркоњић Град, Рибник, Ливно и Тузла 15, Фоча 14, Рудо, Вишеград и Сребреница 13, Кнежево, Сарајево и Гацко 11, Мраковица и Соколац 10, Калиновик девет, Чемерно и Хан Пијесак осам, а Бјелашница нула степени Целизијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм