"OPTIMA Grupa"

Stručni skup za predstavnike autoservisa FOTO

  • 12.11.2018. 15:53

"Rafinerija ulja Modriča" a.d. Modriča i "OPTIMA Grupa" d.o.o. organizovale su prvi stručni skup za predstavnike autoservisa iz Republike Srpske i Federacije BiH. 

Na seminaru su prikazana dostignuća  Rafinerije sa posebnim akcentom na razvoj motornih ulja za putnička i komercijalna vozila, što je bila i tema stručne prezentacije. Za poslovne partnere kompanija je organizovala obilazak proizvodnih postrojenja, blending centra, najsavremenijeg u Evropi, kao i ispitne laboratorije u kojoj se kontroliše kvalitet proizvoda.

Predstavnici Rafinerije ulja Modriča informisali su poslovne saradnike o završetku remonta na postrojenju za deparafinaciju ulja, koji je zbog složenog procesa izrade opreme trajao dvije godine, a u koji je uloženo 3,5 miliona evra. Pogon deparafinacije ulja koristi se u svrhu dobijanja kvalitetnih hidrokrekovanih baznih ulja. Kapacitet postrojenja je 75.000 tona godišnje. 

Po završetku edukacionog i praktičnog djela seminara učesnici su dobili certifikate o uspješno završenoj edukaciji o primjeni i kvalitetu motornih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti, proizvodnog programa „Rafinerija ulja Modriča" namjenjenih za putnički i komercijalni program vozila. 

Aleksandar Ivanković, načelnik Uprave za marketing OPTIMA Grupe promovisao je novi projekat NESTRO Grupacije, TV serijal „Autoservis Kurbla". „S ozbirom da su autoserviseri u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima, poznaju kvalitet našeg proizvoda i da im je naš novi projekat po djelatnosti srodan, odlučili smo da im premijerno i ekskluzivno prikažemo prvu od 12 epizoda NESTRO majstorske radionice. Serijal je edukativnog i zabavnog karaktera, a svi zainteresovani mogu pogledati epizode ponedjeljkom uoči ATV-ovih Centralnih vijesti i emisije „Danas u Srpskoj" na BN-u, kao i na društvenim mrežama NESTRO Grupacije youtube kanalu i facebooku", rekao je Ivanković.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм