Temperatura do 25 stepeni

Sunčano i prijatno toplo

  • 20.04.2019. 09:00

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) danas se očekuje stabilno, sunčano i prijatno toplo vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha do 25 stepeni Celzijusovih.

Jutro je pretežno vedro, na planinama svježe i prohladno, dok će tokom dana biti sunčano i prijatno toplo, uz malu oblačnost lokalno, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha iznosiće od 16 do 22, na jugu do 25, a u planinama od 14 stepeni Celzijusovih. 

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Bjelašnica minus dva, Rudo dva, Višegrad, Sokolac i Han Pijesak tri, Foča, Čemerno i Šipovo četiri, Gacko, Nevesinje, Novi Grad i Srebrenica pet, Mrkonjić Grad, Ivan sedlo, Sanski Most i Tuzla šest, Sarajevo sedam, Banjaluka, Doboj, Kalinovik, Prijedor i Srbac osam, Bijeljina, Bileća i Krupa na Uni devet, Mrakovica i Brčko 10, Trebinje 11 i Mostar 12 stepeni Celzijusovih. 
 

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.