Временска прогноза

Сутра облачно, ево у којим дијеловима се очекују падавине

  • Извор: СРНА
  • 15.03.2024. 13:52

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити претежно облачно вријеме, у другом дијелу дана очекују се локални пљускови, а највиша дневна температура биће до 18 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити суво и претежно облачно. Прије подне почеће слаба киша на западу која ће се постепено ширити ка југу и истоку. Падавине ће бити слабе и повремене у већини предјела, само ће на истоку увече падавине бити јаче, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова, на југу повремено и јак.

Јутарња температура ваздуха износиће од пет до 10, у вишим предјелима од један, а дневна од 12 до 18, у вишим предјелима од осам Целзијусових степени.

Данас је у Српској и ФБиХ више облачности било на сјеверу, сјевероистоку, централним и источним подручјима, а у остатку земље сунчано, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова : Бјелашница минус два, Чемерно девет, Калиновик 11, Гацко и Хан Пијесак 12, Соколац 13, Кнежево 14, Билећа, Мраковица и Сребреница 15, Добој, Требиње и Фоча 16, Зворник, Рудо, Сарајево и Неум 17, Бијељина и Вишеград 18, Мркоњић Град, Србац и Мостар 19, Рибник 20, Бањалука, Нови Град и Приједор 21 Целзијусов степен. 

Пратите нас и путем Вибера