Временска прогноза

Сутра снијег у Српској!

  • 24.11.2023. 14:58

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно облачно и хладније вријеме, уз кишу, сусњежицу и снијег, те дневном температуром ваздуха до 11 степени Целзијусових.

Ујутро ће падати киша, а у брдско-планинским предјелима снијег уз пораст покривача, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана доћи ће до захлађења, па ће киша прећи у сусњежицу и снијег, понегдје и у нижим предјелима уз формирање мањег снијежног покривача.

Температура ваздуха биће од нула до пет, на југу од седам до 11 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дуваће умјерен вјетар, повремено са јаким ударима сјеверног смјера, а у Херцеговини и југозападу бура.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница два, Србац шест, Соколац, Вишеград, Рудо и Чемерно седам, Калиновик, Сребреница, Фоча, Хан Пијесак и Бијељина осам, Сарајево девет, Гацко и Добој 10, Приједор, Зворник, Нови Град, Градачац, Ливно и Мостар, Широко Бријег и Зеница 11, Бањалука, Билећа, Дрвар, Столац и Тузла 12, Кнежево, Требиње и Сански Мост 13, Бугојно 14, Неум 15, Мркоњић Град, Шипово и Бихаћ 17 степени Целзијусових

Пратите нас и путем Вибера