Zbog smrti majke i kćerke

Sutra u Prnjavoru Dan žalosti

  • Извор: АТВ
  • 28.08.2022. 11:02

U Prnjavoru će sutra biti Dan žalosti zbog smrti majke i kćerke iz ove lokalne zajednice, koje su poginule u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Klašnice - Prnjavor, u naseobini Lišnja.

Dan žalosti proglasio je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, koji je uputio saučešće porodici Dević, saopšteno je iz Opštinske uprave.

Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradama Opštinske uprave Prnjavor, javnih preduzeća i ustanova, dok na javnim mjestima neće biti održavanja programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera.

"Pozivamo fizička i pravna lica koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, kao i medije koji djeluju na području opštine, da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti", napomenuli su iz opštine Prnjavor.

Podsjećamo, saobraćajna nesreća u kojoj su tragično stradale majka i kćerka dogodila se u petak, 26. avgusta, a tri lica su povrijeđena, među kojima je i četvorogodišnja djevojčica.

U udesu su učestvovala vozila golf četiri i reno 19, koji se tom prilikom zapalio i izgorio, a u njemu su stradale majka i kćerka.

Тагови: