Ured ne radi do daljnjeg

Svi radnici Matičnog ureda u bh. opštini pozitivni na koronu

  • Извор: Агенције
  • 23.01.2022. 21:00

Opština Novo Sarajevo obavijestila je stanovnike ove opštine kako Matični ured u narednim danima neće pružati usluge jer su svi radnici Ureda pozitivni na korona virus.

Kako je saopšteno iz Opštine, uposlenike Matičnog ureda u ovoj specifičnoj situaciji niko od drugih službenika ne može mijenjati s obzirom da uposlenici imaju posebna ovlaštenja za pristup dokumentima.

"S obzirom da u Matičnom uredu rade namještenici koji imaju posebna ovlaštenja za pristup ličnim podacima građana, nije moguće da ih neko drugi od službenika Opštine mijenja tokom njihovog odsustva", navodi se.

Iz Opštine Novo Sarajevo su zamolili građane da uvjerenja o državljanstvu i druge dokumente zatraže u drugim opštinama u Kantonu Sarajevo.

"Stoga, mole se svi građani kojima su potrebni izvodi iz matičnih knjiga rođenih, umrlih, vjenčanih i uvjerenja o državljanstvu da iste zatraže u drugim opštinama Kantona Sarajevo. O početku rada Matičnog ureda Novo Sarajevo građani će biti blagovremeno obaviješteni", navodi se.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм