Teslićki policajci u misiji spasavanja života

  • 18.05.2021. 20:34

Brzom reakcijom, opreznim postupanjem i razgovorom, teslićki policajci Admir Terzić i Admir Zukić uspjeli su da sačuvaju ljudski život. Spriječili su čovjeka da izvrši samoubistvo u jednom teslićkom prigradskom naselju.

-Zatekli smo lice poliveno bezinom. U jednoj ruci je držao upaljač i drugoj je držao flašu punu benzina. Stupili smo u kontakt sa njim, saslušali njegove probleme, pokušali da ga odvratimo od te namjere da izvrši samozapaljenje – kazao je Terzić.

 -Konkretno, ovakvih situacija nismo imali, mada ih je bilo raznih situacija koje su uspješno riješene, odnosno sačuvani su ljudski životi – istakao je Zukić.

Jedna takva je i ona iz decembra prošle godine. U Žarkovini je buktao požar. Prvi su pred porodičnu kući stigli policajci Nemanja Marjanović i MunirHamidović. Kako postupiti, kada vatrena stihija guta sve pred sobom, teslićki policajci se nisu dvoumili.

-Objekat je već bio u plamenu. Dolaskom na lice mjesta, shvatili smo da su ukućani u objektu. Ja i kolega nismo oklijevali, odmah smo preskočili ogradu te smo lupanjem na vrata i prozore uspjeli da ih probudimo i izvedemo na sigurnu udaljensot i nakon toga iz garaze koja je bila u plamenu uspjeli smo da izvezemo dva automobile – ispričao je Marjanović. 

Тагови:
  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок