Novogodišnja atmosfera

Trebinje spremno za najluđu noć

  • Извор: АТВ
  • 30.12.2021. 19:31

Novogodišnja atmosfera već je preplavila najjužniji grad. Turisti samo stižu, a domaćini obećavaju ustaljeno dobro gostoprimstvo i vrhunski provod.

Plan je da na bini iza mene večeras zapjeva Tropiko bend, a sutra veče u najluđoj noći zapjevaće i Ana Bekuta. Svi obećavaju dobar provod.

Muzičari se već provode. U Trebinje su stigli ranije jer ih je kažu očarao grad koji ima dušu.

"Ja mislim da je ovo najbolji provod u ovoj godini, da će ljudi doći u velikom broju. Ja sam tu sa orkestrom i daću sve od sebe da Novu godinu dočekamo u što boljem raspoloženju", rekla je Ana Bekuta.

"Jako mi je drago da ovu 2021. godinu završavamo u jednom od najljepših gradova na Balkanu", rekao je Sale iz Tropiko benda.

"Još odavno su  skoro svi smještajni kapaciteti popunjeni. Na hiljade turista u novo ljeto će zakoračiti baš pod platanima. Čelnici kažu “uradili smo dobar posao”, rekao je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

"U Trebinju je već počelo praznično raspoloženje. Dolaze turisti iz svih krajeva već u Trebinju imamo mnogo turista", rekla je Mirjana Putica, direktor TO Trebinje.

Skoro svi ugostiteljski objekti imaju organizovan doček i tamo je sve rezervisano. Gradski trk je rezervisan za bekrije i boeme zato Bekuta poručuje.




Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.