Саопштење

У сриједу ремонт ТС "Бијељина IV", ево које улице ће бити без струје

  • Извор: АТВ
  • 20.06.2023. 16:41

Настављајући активности на ремонтима најзначајнијих електроенергетских објеката у Семберији, радници „Електро-Бијељине“ ће у сриједу 21. јуна 2023. године, изводити радове на годишњем ремонту ТС 35/10 kV „Бијељина IV” и припадајућим далеководима.

У времену од 8 до 16 часова, без електричне енергије биће купци који се снабдијевају са сљедећих 10 kV далековода:


- „Пучиле“,

- „Патковача“,

- „Раскршће 2“,

- „Вишњићева“ и

- „Гвоздевићи“

У периоду од 8 до 16 часова, електричну енергију неће имати купци у бијељинским насељима Гвоздевићи, Томбак, Богдановића плац, затим у делу улица Галац, Лозничка, Филипа Вишњића, као и у неколико мањих, њима припадајућих улица. Електричну енергију неће имати ни купци у насељеним местима Патковача, Пучиле и Голо Брдо.

Такође, у сриједу ће радове изводити и радници „Електропреноса БиХ“ у ТС 110/x kV „Бијељина 1“, због чега ће и „Електро-Бијељина“, прилагодити своје активности и урадити годишњи ремонт 10 kV далековода „Циглана“ и „Јања стара“.

У вријеме ремонта од 8 до 16 часова, без електричне енергије биће око 1500 купаца у насељу Калтиновача, затим у делу насеља Крушик, те купци у улицама Пантелинска, Кулина Бана, Јурија Гагарина, Марка Миљанова и делу Светозара Ћоровића, као и у неколико мањих споредних улица.

Молимо купце да уваже најављене радове, јер су неопходни за поузданост и квалитет система дистрибуције електричне енергије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.