Сарајево

У Турској тргује некретнинама, а у БиХ добија субвенцију за куповину стана

  • Извор: Агенције
  • 15.12.2023. 15:46

Позната босанскохерцеговачка инфлуенсерка Наида Пехиљ Боцнак се нашла на прелиминарном списку младих особа којима би требало да буде додијељена субвенција за куповину стана у Кантону Сарајево. 

Наида Пехиљ Боцнак, познатија као Бојнакова, једна је од 1.141 особа која се нашла на прелиминарном списку који је 12. децембра подијелило Министарство комуналне привреде, инфраструктуре, просторног уређења, грађења и заштите околине Кантона Сарајево. 

Њена апликација за ову листу наљутила је многе грађане у Сарајеву. Разлог за овакву реакцију је њена активност на друштвеним мрежама, гдје се често хвали својим животом.

Међу многобројним објавама је и њен видео како опрема стан у Турској, а често се хвалила и тиме да јој је муж купио скупоцјени аутомобил, пише портал "Херцеговина.инфо". 


Савјетница Елмедина Конаковића добила субвенцију за куповину стана

Савјетница Елмедина Конаковића добила субвенцију за куповину стана

Да ствар буде гора, у једној од својих објава је такође рекла како купује стан у Сарајеву иако, како сама каже, њени родитељи имају велику кућу. 

"Моји родитељи имају јако велику кућу и сви у њу можемо стати без проблема, само на једном спрату имамо три спаваће собе и тоалете, али све то морамо прилагодити… Тако да смо одлучили купити стан, као инвестицију, али и да имамо своју приватност…”, рекла је Бојнакова у видеу.


Више од 1.100 младих у БиХ добија субвенције за рјешавање стамбеног питања

Више од 1.100 младих у БиХ добија субвенције за рјешавање стамбеног питања

Често се знала похвалити и тиме да је власница фирме за купопродају некретнина у турском граду Аланја. Због тога је на њеној посљедњој објави на друштвеној мрежи Инстаграм један пратилац одлучио да постави питање на које је брзо добио одговор. 

"Ја мислио ви градите зграде по Турској, а у БиХ за подстицај се аплицира и штела тражи", пише у коментару, а њен одговор је био: "Шта ће ми штела кад сам рођена Сарајка?"

Наида Пехиљ Боцнак је након тога угасила коментаре на овој објави. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: