Највише у Бањалуци

УИО тражи некога да уништи 279 одузетих возила

  • Извор: Агенције
  • 20.02.2024. 16:19

Управа за индиректно опорезивање (УИО) БиХ тражи фирму која ће уништити 279 возила која се налазе у њеним регионалним центрима, а која су правоснажно одузета или не испуњавају услове за продају.

Фирме које су заинтересоване да униште ове аутомобиле и откупе дијелове који се могу искористити понуде могу доставити до 19. марта.

Оглас је подијељен на четири лота, односно по регионалним центрима УИО.

Највише возила која су предмет огласа и потребно их је уништити налази се у Регионалном центру у Бањалуци и то 147, у Регионалном центру Мостар 68, Регионалном центру Тузла 37 и у Регионалном центру Сарајево 27 возила.

"Предмет уништења су возила одузета правоснажним и извршним рјешењем о прекршају, заплијењена коначним и извршним управним рјешењем и уступљена Управи, чије уништење је наложио надлежни орган и возила која не испуњавају услове за продају у складу са прописима за продају царинске робе“, наведено је у огласу.


Ако осјећате ово можда имате проблема са срцем

Ако осјећате ово можда имате проблема са срцем

Најповољнијом понудом ће се сматрати понуда у којој је понуђена највиша цијена по килограму корисних отпадака и остатака уништења

Понуђачи су у обавези да преузму возила на локацијама на којима се налазе складишта УИО, да их униште те да издвоје и откупе корисне остатке.

Уговор ће бити закључен са понуђачем који испуњава услове прописане јавним огласом и који понуди најповољнију оцијењену прихватљиву понуду за уништење и откуп корисних остатака предмета уништења.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: