Dobra atmosfera

Uz vatromet i Užičko kolo Dobojlije zakoračile u Novu godinu

  • Извор: АТВ
  • 14.01.2023. 19:10

Uz vatromet i Užičko kolo Dobojlije su zakoračile u Novi godinu po julijanskom kalendaru. U još jednoj novogodišnjoj noći zabavljao ih je sugrađanin Igor Vukojević. Prve minute pravovslavne Nove godine iskoristio je da pjesmom poruči šta im želi u Novoj.

"I da smo živi i zdravi još godina sto da je pjesme i vina i danas čuva Bog da su najbolje žene uvijek pored nas jer ovaj život je kratak i prozuji za čas", rekao je Igor Vukojević, pjevač.

Dobroj atmosferi, koje ne nedostaje u nastupima Igora Vukojevića, pogodovali su i temepratura u plusu i noć bez padavina. Prepreke za uživanje, nasmijana lica, dobar provod i lijepe želje, nije bilo. 

"Nije nam dosadilo ovo je baš pravo". 

"Slavlje ne može nikad dosaditi, a želje su da bude još ljepše nego prošle godne. Naravno sve je dobro organizovano i lijep je ugođaj".

"Dobro je super sve odlično, samo smo mi već u godinama, ali opet smo došli da ispoštujemo i proslavimo ovde".

"Super, ne može biti i bolje i ljepše, svima koji slave  Božić i pravoslavnu Novu godinu puno sreće zdravlja i veselja", kažu građani.

Uz kuvano vino i rakiju slavilo se duboko u noć. Posla za dežurne službe, nije bilo mnogo, pa su uz 50ak pregeldanih pacijenata i jednu intervencju vatrogasaca, i ovu prazničnu noć provele mirno. 

Тагови: