Звијезда ворлд мјузик сцене

Уживајте у концерту Јасмин Леви 10. новембра у дворани БKЦ-а у Сарајеву

  • Извор: АТВ
  • 27.09.2023. 17:34

Јасмин Леви, звијезда ворлд мјузик сцене, кантауторка израелско - шпанског поријекла, уз подршку пријатеља музике, компаније м:тел, премијерно ће наступити у Сарајеву 10. новембра у дворани Босанског културног центра. Пјесму “Уна Ноће Мас”, свјетску љубавну химну, сарајевска публика по први пут ће чути уживо.

Јасмин се у наше крајеве враћа у оквиру турнеје “Балкан Тоур”, и то након концерата који су изазвали огромну пажњу јавности и публике овог љета, на фестивалима Белграде Ривер Фест и Бања Лука Фест. Симболично, њен наступ у Сарајеву одиграће се управо у дворани Босанског културног центра, која је некада давно била највећи јеврејски храм у овом граду.

Овај концерт један је од највећих интернационалних догађаја у Босни и Херцеговини ове јесени, а сама умјетница, сасвим сигурно, публици ће приредити првокласан музички ужитак. Снагом гласа и јачином емоције, Јасмин Леви на свом концерту води нас на пут у коме се заборавља на све бриге и препушта искуству, које засигурно доводи до катарзе.

У пратњи својих музичара ствара доживљај утемељен на ладино и фламенко културној баштини, прожет и модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, посљедњим  загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције. Kако се у њеној музици јасно осјећа сефардско насљеђе и израелски коријени, за вокал Јасмин Леви каже се да је “глас свих култура Медитерана”, од Израела до Шпаније.

Сама појава Јасмин Леви вјерно дочарава оно о чему пјева, будећи јаке осјећаје код публике, због чега се убраја међу оне умјетнике чији рад пун потенцијал остварује управо у интеракцији са њом на концертима. Сваки минут њеног наступа прожет је емоцијама које публику воде кроз сјету, бол, носталгију, али и љубав као инспиришућу, покретачку енергију и радост живљења. 

Пјесмама “Уна Ноће Мас”, “Ла Алегриа”, “Адио керида”, “Олвидате де ми”, албумима “Ла Јудериа”, “Мано Суаве”, “Либертад”, ова умјетница се уписала у сам врх топ листа најслушаније музике на планети.

Kонцерт се реализује уз подршку генералног покровитеља компаније м:тел. 

Улазнице за концерт Јасмин Леви у Сарајеву продају се на благајни Босанског културног центра и онлине на купикарту.ба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)