Banjaluka

Vakcinisano više od 200 penzionisanih radnika UKC-a

  • 17.03.2021. 11:42

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske organizovao je danas vakcinaciju više od 200 svojih penzionisanih radnika, kao znak uvažavanja njihovog truda i rada kojim su doprinijeli razvoju ove zdravstvene ustanove.

Generalni direktor UKC-a Srpske Vlado Đajić istakao je značaj što ova zdravstvena ustanova brine i o svojim bivšim radnicima, koji su sada u penziji.

"Ovo je i poruka mladima da vode računa o starijima, jer ako ne dajemo pažnju i značaj onima od kojih smo učili, nemamo čemu da se nadamo u budućnosti", rekao je Đajić.

On je naveo da sljedeće sedmice kreće vakcinacija i ostalih penzionera u Republici Srpskoj.

Bivši radnik UKC-a Srpske Željko Rodić ukazao je, kao nekadašnji infektolog, na značaj vakcinacije u zaštiti zdravlja, te pozvao građane koji se nisu vakcinisali da to urade, jer je to najbolji način borbe protiv virusa korona.

Јedna od penzionisanih radnica UKC-a Јadranka Senić zahvalila je Đajiću i rukovodstvu najveće zdravstvene ustanove u Srpskoj što su omogućili u teškoj epidemiološkoj situaciji vakcinaciju penzionisanih radnika, te istakla da je to značajan doprinos zdravstvenom prosvjećivanju i borbu protiv virusa korona.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм