Temperatura manja za 10 do 15 stepeni

Večeras zahlađenje uz kišu

  • Извор: СРНА
  • 07.07.2022. 13:19

U Republici Srpskoj večeras se očekuje zahlađenje za 10 do 15 stepeni uz kišu, lokalno i obilniju, te grmljavinu i pojačan vjetar, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Večeras i sutra ujutro padaće kiša, a oblast jačih padavina će se od zapada brzo premještati na istok.

U sjevernom pojasu lokalno će biti i obilnijih padavina, a poslije podne i prema večeri djelimično se očekuje razvedravanje na zapadu uz mjestimičnu kišu, a na istoku i dalje oblaČno sa padavinama.

Vjetar će biti slab do umjeren sjevernih smjerova, tokom dana u pojačanju.

Minimalna temperatura vazduha biće od 12 do 17 stepeni, u višim predjelima od osam, a maksimalna od 19 do 24 u sjevernom pojasu, dok će u centralnom pojasu i u višim predjelima biti od 10 do 15 stepeni Celzijusovih.

U subotu, 9. jula, jutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i suvo, a u centralnom i planinskom pojasu sa mjestimičnom kišom do podnevnih časova.

Poslije podne biće promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, kojih će biti više na zapadu, a manje na istoku, dok će na jugu biti pretežno sunčano.

Biće svježije, pa će minimalna temperatura vazduha biti od 10 do 15, u višim predjelima od sedam, a maksimalna od 21 do 26, u centralnom pojasu i višim predjelima od 13 do 18 stepeni Celzijusovih.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.