Источно Сарајево

Вери Грговић потребна помоћ

  • Извор: АТВ
  • 15.04.2024. 19:32

Вера Гргић није сама у борби против опаке болести. Ова порука послата је данас са Трга Србија у Источном Сарајеву. Хуманитарно удружење грађана „Оплемени срце“ организовало је хуманитарни базар и позвало све људе добре воље да дају свој допринос како би Вера наставила борбу против болести.

"Ми смо жељели да дамо свој допринос у даљем лијечењу наше суграђанке Вере Гргић, која се већ три године лијечи од сопствених финансија и помоћи породице што је јако исцрпљујуће. Што се тиче даљег лијечења наше суграђанке она нема неки коначан износ, колико ће то све да буде, тако да ми желимо да стојимо ту и да поручимо да није сама" каже Дајана Шиповац, удружење "Оплемени срце" Источно Сарајево.

Хуманитарна организација „Оплемени срце“ ради током читаве године и ту је за све оне којима је помоћ потребна. До сада је ова организација успјешно пружала помоћ, између осталог,  и у виду бесплатних оброка и донација намјештаја. Кажу, потрудили су се да данашњи базар посјетиоцима понуди разноврстан садржај.

"Испред свега, овдје имате Наташу Зиројевић свит, која ради фантастичне колаче, бајадере и све остале. Наравно доктор Лукић, који нуди све услуге које су дониране, који бон узмете. Имате фото, имате Роштиљницу Пајић. Ту је и природна козметика, локалне цвјећаре. Грађани су од свог срца остало дали и купили нешто. Све је са етикетом није ништа половна роба, колико може нека убаци и то је то", каже Наташа Милетић, Удружење "Оплемени срце" Источно Сарајево.

Вера Гргић од септембра 2020. године води борбу са тешком и опаком болешћу. Прошла је низ терапија и операција. Без обзира на све Вера и њена породица не одустају од борбе. Хуманитарни базар само је мали дио великог залагања грађана Источног Сарајева како би још један живот био спасен. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.