Sokolac

Visokoj školi za usluzni biznis dodijeljena Erasmus povelja

  • Извор: АТВ
  • 01.07.2023. 11:37

S ponosom obavještavamo studente, nastavno i nenastavno osoblje i ostale zainteresovane da je VUB Sokolac uspješno završila proces akreditacije ustanove u Erasmus plus programu i po tom osnovu od strane Evropske komisije nagrađena je Erasmus poveljom za visoko obrazovanje, kažu iz VUB-a.

Na ovaj način VUB Sokolac je, zahvaljujući vrijednom timu za međunarodnu saradnju, postao jedna od prvih visokoškolskih institucija u BiH koja je dobila ovo priznanje.

Erasmus povelja za visoko obrazovanje će u budućnosti, studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju omogućiti da aktivnije učestvuju u mobilnostima u cilju studiranja, obuke, treninga i nastave. Hvala, Evropskoj komisiji.

U narednom periodu tim za međunarodnu saradnju radiće na sklapanju inter institucionalnih ugovora sa priznatim Univerzitetima u Evropi kako bi sto više studenata VUB Sololac imalo mogućnost da u vidu razmjene provedu jedan semestar u inostranstvu.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм