ATV

Moskva

Vođa Noćnih vukova Srpske predao patrijrahu Kirilu ikonu Svetog Petra Cetinjskog

 • Izvor: ATV
 • 01.06.2022. 19:58

Goran Tadić, predsjednik bajkerske grupe Noćni vukovi Republike Srpske, predao je danas ispred Hrama Hrista Spasitelja u Moskvi ikonu Svetog Petra Cetinjskog patrijarhu moskovskom Kirilu.

On je ikonu predao u društvu Aleksandra Zaldostanova Hirurga, vođe Noćnih vukova u Rusiji. Ikona Svetog Petra Cetinjskog će od danas biti izložena u Hramu Hrista Spasitelja u glavnom gradu Rusije.

Ikona je putovala za Rusiju preko članova Noćnih vukova iz Trebinja koji su otišli na Ostrog gdje su je preuzeli, te su s ikonom stigli u Beograd.

„Pozvao sam oca Longina, koji je otišao sa našom braćom iz Republike Srpske na Aerodrom. Osoblje Aerodroma i avio-prevoznika nije htjelo da uzme ikonu, niti bilo ko od putnika. Međutim, otac Longin je našao jednu djevojku Jelenu, koja je pristala da ponese ikonu za Moskvu. Ja sam je sačekao i preuzeo, te je donio predsjedniku Hirurgu. Danas sam lično predao ikonu Svetog Petra Cetinjskog u ime svog srpskog naroda patrijarhu Kirilu“, rekao je Tadić.


 • 18:10 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 18:11 Vremenska prognoza

  Svakog vikenda na programu ATV-a od 8:30h očekuje vas jedan od omiljenih vikend programa svih generacija i profila. U domaćoj produkciji, na šta smo posebno ponosni, emisija „Vikend vekerica“ već dugi niz godina na jedinstven način krasi program ATV-a.

 • 19:11 Bez komentara

  Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

 • 19:21 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša