Stanje na putevima

Vozači, oprez: Učestali odroni na pojedinim dionicama

  • Извор: СРНА
  • 19.02.2022. 08:20

Saobraćaj se jutros na većini puteva odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a vozačima se savjetuje da budu oprezni zbog učestalih odrona, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vozači na području Glamoča i Bosanskog Grahova upozoreni su na jake udare vjetra.

Izmjene u odvijanju saobraćaja prisutne su na lokacijama na kojima se izvode radovi.

Radi se na Tjentištu, na lokaciji Nacionalni park Sutjeska-Gusni put, pa će zbog deminerskih aktivnosti dolaziti do povremenih obustava saobraćaja na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Vrba od 8.00 do 15.00 časova, svaki radni dan u intervalima od po 30 minuta.

Zbog deminerskih radova kod kampa Hum – Žitinski potok u istim terminima povremene obustave saobraćaja biće i na dionici magistralnog puta Brod na Drini–Šćepan polje.

Izmjene u odvijanju saobraćaja aktuelne su na magistralnim putnim pravcima Rudanka–Doboj, Foča-Goražde u mjestu Filipovići, Banjaluka-Stari Majdan i u tunelu Ugar na dionici Crna Rijeka-Ugar.

Na regionalnim putevima radi se na dionicama Srbac-Gornja Vijaka jedan-Gornja Vijaka dva-Razboj, zatim Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, te Šipovo-Novo Selo, a zbog klizišta je usporen saobraćaj i na dionici Ukrina-Gornja Vijaka.

Vangabaritni teret kreće se putnim pravcima Karuše-Doboj-auto-put-Laktaši, granični prelaz Gradina-Prijedor-Koprivna, Stanić Rijeka-Karuše i Luke-Vlasenica-Han Pijesak-Sokolac-Rogatica-Čemernica.

U Federaciji BiH radi se u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica, tunelu Skela na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf i tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija, zbog čega je na mjestu izvođenja radova izmijenjen saobraćaj.

Sporije, zbog radova saobraća se i na putnim pravcima na izlazu iz Srebrenika prema Ormanici, na izlazu iz Gruda prema LJubuškom i Stolac-Hutovo u mjestu Cerovica.

Na graničnim prelatima jutros nema dužih čekanja na prelazak granice. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.