Бор

Вриједна дјевојка очарала регион: Кажу ми да смрдим на стоку, али ја имам

  • Извор: Ало
  • 02.02.2024. 17:59

Сашка Мартиновић није као остале дјевојке. Изласци је не занимају, а сама се брине за десет бикова, десет крава и 26 оваца, а ова вриједна дјевојка је својом причом очарала цијели регион.

Не занима је друштвени живот, град, изласци. Све то не би било чудно да она нема само 24 године и живи у селу које су напустили готово сви, пише "Ало".

"Кажу ми да смрдим на стоку! Ја смрдим, али имам!", рекла је Сашка из села Луке код српског Бора.

Ова вриједна дјевојка не скида осмијех са лица, а своје домаћинство води "као некада".


Слоба Радановић реакцијом урнисао Адама Адактара

Слоба Радановић реакцијом урнисао Адама Адактара

"Доста младих се одселило, отишло у већи град, напустило село, доста кућа је празно. Вољела бих да се млади баве пољопривредом као ја, да се врате на село, да се окушају, па макар имали једну животињу, да виде како је то лијепо… Како се овдје може добро живјети, зарадити и уживати", рекла је Сашка за "Експлозив".

Каже да јој је живот на селу и брига о животињама и посао и одмор. Када уђе у пуну стају, поздрави своје краве и каже им:

"Гдје сте, лијепе моје цуре…" и истиче да ко воли и жели да се бави пољопривредом, ништа му није тешко.


Адвокат (48) у вези са 103-годишњом баком, али то није најбизарнија ствар

Адвокат (48) у вези са 103-годишњом баком, али то није најбизарнија ствар

Она и супруг Новица живе на имању које им је оставио његов дјед те ту намјеравају остати цијели живот. Он ради као возач аутобуса и с том су платом могли живјети у граду, али Сашка није хтјела ни чути за то.

За њу је одлазак на море бацање новца

О њој сви имају ријечи хвале, а посебно свекар Миодраг и свекрва Војислава.

"Моја снаха, то је радник, вриједна, она има душу, она је срце, никад се не љути", рекао је Миодраг те је додао да она ради све, и код куће, а иде и на тржницу.

"Видим кад се умори, ја јој кажем полако, има времена за све, али она хоће завршити, да буде ово добро, оно добро, и стока да буде сита и врт да буде лијеп и око куће и у кући", открила је Војислава.

Сашка је истакла да себе не може замислити у граду.

"Бука, аутобуси… Овдје је мир, овдје су животиње и чист зрак. Здрава природа, то не бих мијењала никад", открила је.


"Каубој" Мајкл Марфи

Сашка је рекла да су за њу плаже, гардероба и шминка тривијалности, а изласци губљење времена.

"Никад нисам била ни у дискотеци, ни у кафићу… А док су пријатељице ишле ја сам сједила код куће, чувала овце и краве… Ја то тако од малена", испричала је.

Сашка од млијека, сира и свега што прода на борској тржници мјесечно заради око 600 евра.

Море је за њу, каже, бацање новца, а ако би добила неки велики новац, прво што би направила је, каже, нову стају и набавила још крава.

"Нисам тип особе која се воли шминкати, носити скупе хаљине, дуге нокте, али волим да ми је двориште пуно свега", рекла је Сашка и открила да би вољела набавити и коња.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)