ATV

Нови Град

За данас потрага за Миленом Миљатовић завршена, али слиједи наставак

 • Извор: СРНА
 • 03.10.2023. 13:32

Шира потрага за несталом Миленом Миљатовић (54) из Новог Града у којој је учествовало 60 људи завршена је данас без резултата, али ће активности с циљем њеног проналаска бити настављене, потврђено је у Полицијској станици Нови Град.

Током потраге данас је, како наводе, детаљно прегледан терен од Халиловића до насеља Кршље.

Полицијски службеници настављају да предузимају потребне мјере и радње ради проналаска несталог лица.

У акцији, коју су координисали припадници Полицијске станице Нови Град, осим припадника полиције и Жандармерије, учествовала је Цивилна заштита, Тероторијална ватрогасно-спасилачка јединица, радници Шумске управе Нови Град, чланови ловачких удружења и добровољци.

Нестанак Милене Миљатовић пријављен је Полицијској управи Приједор 29. септембра.

Милена која се са адресе становања удаљила 23. септембра око 8.00 часова, висине је око 175 центиметара, средње грађе, сиједе косе до рамена и смеђих очију, а приликом одласка од куће на себи је имала сиве патике, сиву мајицу и црвени качкет.

Из Полицијске управе Приједор апеловали су да грађани, уколико уоче ову особу или имају корисне информације које би помогле у проналаску лица, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни сервисни број 122.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

 • 22:00 Серија: Немирни (12+)

  Немирни је србијанска телевизијска серија из 2023. године, темељи се према роману Марка Поповића, Један погрешан корак, а режирао ју је Дарко Николић.

 • 23:00 Серија: Мочвара (16+) (Р)

  Серија: Мочвара (16+) (Р)