Radnim danima na ATV-u

Zabavite se uz kviz „Ogledalo“ Alternativne televizije, osvojite novčane nagrade

  • 10.12.2018. 09:30

„Ogledalo“ je potpuno novi format u okviru programa Alternativne televizije, a u pitanju je televizijski kviz koji će gledaoci imati priliku da prate i, naravno, učestvuju svakog radnog dana od 18.15 časova.

TV Kviz „Ogledalo“ je telefonski, a najboljim učesnicima  donosi novčane nagrade. Preciznije, takmičari se uključuju u program putem telefona, a prilikom rješavanja zadataka kviza voditeljke svakom od njih nastoje pomoći da odgonetnu zagonetne slike u ogledalu.

Za sve koji posjeduju znanje, a skloni su tremi, telefonski kviz je najbolji način da spoje lijepo i korisno, odnosno da se dobro zabave i ujedno osvoje nagradu.

Kviz vode urednica i voditeljka Marijana Rađević i voditeljka Dragana Dedić. Glavni urednik ovog formata je Igor Požgaj.

Dobro je naglasiti da se telefonski pozivi ne tarifiraju dodatno, što je svojevrsni kuriozitet kada su u pitanju telefonski TV kvizovi. Ukoliko namjeravate da učestvujete u kvizu „Ogledalo“ Alternativne televizije prijavite se na broj telefona 051 348 232 prije početka kviza.

Pravila prilikom učešča u kvizu potražite ovdje.
 

Тагови: