Смијех до суза

Завршен други "Априлили Фест"

  • Извор: ПР
  • 04.04.2024. 10:55

Урнебесним наступом јединственог Горана Винчића – Винче завршен је други "Априлили Фест" у Бањалуци. Наступ избрушен до савршенства уз динамику комуникације с публиком у препуној СД Центар испраћен је дуготрајним аплаузима и смијехом до суза. Посебно на лицу једног Данијела из првог реда.

Винчина способност да исприча приче из свакодневног живота на свима разумљив и духовит начин створила је везу с публиком од самог почетка. Оштрим хумором и брзим досјеткама дотакао је широк спектар тема - од љубавних односа до домаћег менталитета и политичара... Бањалучани и њихови гости окренути су наопачке, онако с ногу, и видно су уживали у сваком тренутку.

Током три фестивалске вечери, уз Свјетски дан шале, смијали смо се по обичају себи у себи. И онима поред себе. Уз  Stand UP Comedy Show "Реци ми да се шалиш" у којем Винча вријеђа, љуби, грли и задиркује, били смо и на меденом мјесецу у „Хотелу 88“. Поново питање да ли сте у браку или у мраку. Ове године поставили су га умјетници Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић и Владимир Алексић. Првоаприлски дан испратили смо уз „неспојиви спој најпознатијег комунистичког и најпознатијег капиталистичко пара“ и њихов сусрета 1971. године. Милан Марић, Бранислав Трифуновић, Тихана Лазовић и Сања Марковић у представи „Било једном на Бријунима“, редитеља Кокана Младеновића, шаљивим томом приближили су нам историјски сусрет Јосипа и Јованке Броз са Ричардом Бартоном и Елизабет Тејлор. 

Било је и оних који ове године нису успјели до улазнице. Њих чекамо на трећем „Априлили Фесту“.

Организатор јединственог фестивалског концепта у БиХ је Support Marketing Centar, уз подршку Града Бањалука.  

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.