Tehnološki fakultet

Zvornik: Jednokratna stipendija od 500 KM za 20 najboljih studenata

  • Извор: СРНА
  • 24.09.2021. 10:12

Za 20 najbolje rangiranih studenata koji su se ove godine upisali na Tehnološki fakultet u Zvorniku, odlukom gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića odobrena je jednokratna stipendija u iznosu od po 500 KM.

"Dodjelom ovih sredstava promoviše se i Tehnološki fakultet da se upiše što veći broj studenata iz Zvornika i okolnih gradova i opština na ovaj fakultet", pojasno je načelnik Odjeljenja za privredu i društvene delatnosti grada Zvornika Darko Stefanović.

Na Tehnološkom fakultetu u Zvorniku nakon tri upisna roka, upisano je 26 budućih studenata na dva studijska programa Hemijsko inženjerstvo i tehnologija i Biologija.

Dekan Tehnološkog fakulteta Dragan Vujadinović rekao je novinarima da je na studijski program Hemijsko inženjerstvo i tehnologija upisan 21, a na studijskom programu Biologija pet studenata

On je dodao da je na drugom ciklusu studija – master studije konkurs otvoren do 22. oktobra na kome može da se upiše 15 kandidata na budžetu.

"U okviru studijskog programa Hemijsko inženjerstvo i tehnologija kandidati mogu da biraju između četiri izborna modula - Hemijsko procesno inženjerstvo i tehnologija, Prehrambena tehnologija, Inženjerstvo zaštite životne sredine i Zaštita na radu i zaštita od požara", pojasnio je Vujadinović. 

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.