58 метара квадратних

Апартман с погледом на Јадранско море за 39.000 евра: Зидови у стаклу

  • Извор: Телеграф
  • 24.03.2024. 10:10

На интернету освануо је видео који показује, за многе апартман из снова, и то по цијени од 39.000 евра. Оно што је свима "запало" за око јесте како заправо изгледа ова оаза мира.

Већ на почетку приказује се кухиња, која је потпуно нова, али и застакљена, како се мириси не би ширили током спремања хране. Потом ту је и велика дневна соба, док се у наставку налази велики трпезаријски сто, а све је опремљено у црно-беж нијансама.

Ипак, оно што је многе одушевило јесте поглед ка мору, будући да се умјесто зидова налазе велики прозори. Док пијете кафу и уживате у јутарњим сатима, поглед вам је усмјерен ка обали која је толико близу, да имате осјећај да сте и већ на њој.

Иначе, апартман се налази у Албанији, Влора, и простире се на 58 метара квадратних, док је цијена само 39.000 евра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм