Посао

Аустријанци и Нијемци траже ове раднике, сатница до 15 евра

  • Извор: Б92
  • 26.01.2024. 08:16

Плата бравара у Словенији износи и до 2.000 евра мјесечно, док се сатница за електричара у Њемачкој и Аустрији плаћа од девет до 15 евра.

Наиме, преко огласа се траже радници из Србије односно бравари за рад у Словенији.

"Тражимо бравара или два за рад у Словенији. Ради се у производњи. Бавимо се стројарством и челичним конструкцијама. Запошљавамо на неодређено вријеме. Организујемо и плаћамо смјештај и папире. Кандидат мора одлично познавати техничке цртеже и бити самосталан - радимо на захтјевнијим пројектима. Нето плата од 1.600 до 2.000 евра", наводи се у огласу на Инфостуду.

Такође на огласима се траже и радници односно електричари за рад у Аустрији и Њемачкој.

"Тражимо електричара за рад у Аустрији и Њемачкој. Опис посла: израда електроинсталација (нови објекти, реновирање/прилагођавање, модернизација/оптимизација), индустријски системи (слаба струја, аутомобилска индустрија), радови на електроинсталација у тунелима, соларне електране и панели, одржавање", наводи се у огласу и додаје:


Нереална статистика: Колико дуго Ђоковић није изгубио на Аустралијан опену

Нереална статистика: Колико дуго Ђоковић није изгубио на Аустралијан опену

"Обезбјеђујемо: израду радне и боравишне дозволе, смјештај, комплетну опрему за рад, алат, хтз, превоз од Марибора (Словенија)".

Пожељно је да радници посједују дипломе и да познају језик.

"Уколико посједујете диплому, мора бити на латиници (не мора бити нострификована). На основу вашег искуства и знања договараће се цијена радног сата са сваким појединачно, од девет до 15 евра по сату. Фонд радних сати је око 180 сати, односно 3-4 недјеље, па слиједи повратак кући на седам дана (с тим што постоји могућност договора уколико желите да продужите боравак, односно ако немате потребу да се враћате кући)", пише у огласу.

Ако се узме у обзир да је фонд радних сати 180 по 15 евра по сату то је 2.700 евра мјесечно.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок