Донација у износу од 44.000 КМ

Бинго већ 11 година најбољи пријатељ СОС Дјечијих села у БиХ

  • Извор: ПР
  • 22.02.2024. 14:11

Донацијом у износу од 44.000 КМ озваничено је 11 година пријатељства највеће бх. компаније Бинго и организације СОС Дјечија села у БиХ.

Бинго, као најбољи пријатељ породице СОС маме Амире вриједном донацијом осигурат ће све што је потребно дјечацима и дјевојчицама током године дана, а дио средстава бит ће усмјерен на покривање трошкова живота два студента из бриге СОС Дјечијег села у Грачаници.

„Наша подршка СОС Дјечијим селима у БиХ улази у другу деценију што потврђује преданост нашем пријатељству, које је током година израсло у нераскидиво пријатељство. Вјерујемо да се успјех наше досадашње сарадње темељи на пажљивом ослушкивању потреба, пружању љубави и подршке. Сретни смо што представљамо стабилан ослонац породици СОС маме Амире, но важна су нам сва дјеца којима су СОС Дјечија села у БиХ пружила топлину породичног дома. Тако ћемо, свјесни потреба младих, ове године подржати и два студента из бриге СОС Дјечијег села Грачаница. Захвални на досадашњем указаном повјерењу, настављамо заједно, с отвореним срцима, пружати подршку онима којима је то најважније.“, казала је Татјана Пауноски, руководилац Службе траде маркетинга Бинга.

„Имати истинског пријатеља значи дијелити и заједничке вриједности, имати подршку и разумијевање, а то је оно што његујемо већ 11 година са компанијом Бинго. Стога, с поносом можемо рећи да заиста имамо најбољег пријатеља.  СОС Дјечија села у БиХ већ три деценије пружају дјеци одрастање у породичном окружењу и оснажују младе људе, а породицама у потреби помажемо да остану на окупу како бисмо превенирали издвајање дјеце из породице, и у сваком сегменту нашег стратешког дјеловања увијек смо наилазили на разумијевање и подршку компаније Бинго. Најбољи показатељ истинске посвећености компаније Бинго јесте посебна веза са породицом СОС маме Амире, а ове године одлучили су се подржати два студента, младе особе из бриге СОС Дјечијих села у БиХ. Нашим пријатељима из Бинга се захваљујемо од срца за сваки тренутак несебичне подршке“, рекао је национални директор организације Малик Гарибија.

Донација у износу од 36.000 КМ бит ће усмјерена на покривање годишњих трошкова живота породице из СОС Дјечијег села Сарајево, а са додатних 8.000,00 КМ Бинго ће подржати два студента из Грачанице који се школују у Тузли.

Организација СОС Дјечија села у Босни и Херцеговини пружа бригу о дјеци и младима без родитељског старања већ три деценије, а кроз Програме јачања породица помаже социјално угроженим породицама те ради на превенирању издвајања дјеце из породице поријекла. Више информација о раду СОС Дјечијих села у БиХ и како помоћи можете сазнати на страници www.sos-ds.ba. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм