Bitkoin stigao u BiH: Evo koju robu možete kupiti

  • 01.02.2021. 19:05

Kompanija iz Sanskog Mosta omogućila je plaćanje robe u digitalnim valutama. Ova kompanija se bavi prodajom robe kao što su mobilni, laptopi, televizori...

Vlasnici kompanije odlučili su omogućiti plaćenje bitkoinom za kupovinu putem njihovog vebšopa, uz druge, standardne načine plaćanja, poput gotovine i kartice.

Kupovina funkcionišea kao i na svakom drugom webshopu ove vrste. Nakon odabira željenog artikla ili više njih, pristupa se procesu plaćanja.

Nakon što se na stranici izabere način plaćanja bitkoinom, aktivira se platni procesor na kome kupac preko svog Crypto Walleta, odnosno novčanika koga ima na smartfonu, prebacuje sredstva na Crypto Wallet kompanije.

Sve se odvija vrlo jednostavno i brzo i u principu se svodi na skeniranje QR coda koga kupac vidi na svom monitoru ili displeju.

Transakcije se odvijaju preko platforme za plaćanje digitalnim valutama.

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.