Ministarstvo privrede i preduzetništva

Danas ističe rok za predaju Zahtjeva za dodjelu podsticaja za povećanje plata

  • Извор: АТВ
  • 30.08.2021. 10:40

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske obavještava sve privredne subjekte koji su povećali plate radnicima u periodu januar-jun 2021. godine, da danas, 30. avgusta 2021. godine, ističe rok za podnošenje Zahtjeva za dodjelu podsticaja za povećanje plata.

Podsjećamo da se Zahtjev podnosi putem aplikacija „e podsticaj“ koja se nalazi na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva, a nakon što aplikacija automatski potvrdi da je zahtjev ispravno popunjen i uspješno elektronski dostavljen, privredni subjekt štampa, potpisuje i ovjerava dio zahtjeva koji se odnosi na opšte podatke, te vrši njegovu dostavu Ministarstvu privrede i preduzetništva u pisanoj formi. 

Zahtjev u pisanoj formi sadrži bar-kod koji se dodjeljuje nakon uspješne elektronske dostave, a smatra se podnesenim kada se Ministarstvu dostavi odštampani dio zahtjeva sa bar-kodom.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм