Vlasenica

Dodik posjetio preduzeće "Alpro"

  • 21.06.2018. 19:57

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Vlasenici, nakon posjete preduzeću "Alpro" gdje je danas sa probnim radom počeo pogon plastifikacije aluminijumskih profila, vrijedan 1.200.000 KM, da je zahvalan vlasnicima, menadžmentu i radnicima te firme što su u teškim vremenima izdržali sva iskušenja i bilježe dobre poslovne rezulatate.

"Sve ovo nesumnjivo je važno ne samo za Vlasenicu, nego i Republiku Srpsku. Ovo jača naše uvjerenje u naš način života i opstanka na ovim prostorima", rekao je Dodik. 

On je izrazio uvjerenje da je to postignuto, zahaljujući poslovnoj politici preduzeća, ali i dobroj koleraciji sa lokalnim strukturama vlasti. 

"Mislim da i oni mogu da koriste neke od programa za zapošljavanje, mada sam čuo da ovdje stabilno radi 120 ljudi", rekao je Dodik novinarima. 

Dodik je izrazio zahvalnost i grčkim vlasnicima i partnerima koji su ulagali i napor i novac u nove proizvodne linije u "Alpru". 

Direktor preduzeća "Alpro" Vladan Nastić novinarima je rekao da je ova godina prelomna za to preduzeće i da je "Alpro" konačno krenuo uzlaznom poslovnom putanjom. 

"U ovoj godini bilježimo odlične poslovne rezultate. Danas smo imali i skupštinu akcionara na kojoj je sve to potvrđeno. `Alpro` je, kao dio Alumil grupacije, opredijeljen da ostane ovdje i dijeli sudbinu ovog naroda i ove lokalne zajednice", rekao je Nastić. 

Načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević novinarima je rekao da je zadovoljstvo posjetiti najaču firmu u Vlasenici, koja godinama važi za jednu od najuspješnijih u regiji i Republici Srpskoj.

"Ovdje se realizuju nove investicije, što znači da je je opredjeljenje ove kompanije za budućnost. Kao načelnik opštine dajem im apsolutnu podršku u onome što rade i planiraju", rekao je Kraljević.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм