Laktaši

Etno sajam: Ponuda na štandovima privukla posjetioce

  • 22.09.2019. 21:53

Etno sajam u Laktašima okupio je danas više od 40 izlagača i veliki broj posjetilaca koje su privukli štandovi sa gastro ponudom i proizvodima kućne radinosti.

Direktor Zemljoradničke zadruge "Livač" iz Laktaša Draženko Budimir istakao je da je njihov sir trapist poznat po recepturi i kvalitetu kako na ovim prostorima tako i šire.

On je napomenuo da svake godine učestvuju na sajmu, te istakao dobru saradnju sa opštinom.

Načelnik opštine Laktaši Ranko Karapetrović rekao je da je sajam kućne radinosti, starih zanata, gastronomije i turizma tradicionalna manifestacija, koja svake godine broji sve više izlagača i posjetilaca, saopšteno je iz opštine Laktaši.

On je napomenuo da je ova lokalna zajednica poznata po uzgoju povrća i po proizvođačima vina i rakije i da organizacijom ovog sajma objedinjuju proizvođače sa područja Laktaša i okoline, iako imaju posebno dane vina, rakije, a odnedavno i povrća.

Izlagači iz Kostajnice, koji su već četvrtu godinu na sajmu, kažu da je organizacija svake godine sve bolja i da sajam zaslužuje da traje više dana.

Pored svečanog programa, svim izlagačima dodijeljene su zahvalnice, kao i diplome za najuređenije štandove.

Manifestacije "Laktaši etno" održava se već šestu godinu. I ove godine sajam je pokazao zavidnu organizaciju, a posjetioci su imali priliku i da degustiraju proizvode koji su se našli na mnogobrojnim štandovi, napominju iz opštinske uprave. 

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм